Și dacă tot e toamnă, e timpul să ne schimbăm puțin stilul de gătit și să introducem în meniu preparate calde, consistente, care să ne încălzească atât trupul cât și sufletul. Turnam supa si apa si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt moi.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Aprilie 16, 2015 by danielaniculi un comentariu. Spanacul și supa de ou este o astfel de masă. 500 g spanac congelat, 4 cartofi potriviți, 4 căței de usturoi, o ceapă mică, câteva felii de morcov, sare și piper după gust.
Am fiert legumele, iar cand au fost aproape gata, am adaugat spanacul si am mai lasat sa fiarba cateva minute. Eu cel putin il am tot timpul la indemana. Suntem în sezonul verdețurilor și trebuie să le consumăm atât proaspete, în smoothies cât și în supe creme.
Suntem în sezonul verdețurilor și trebuie să le consumăm atât proaspete, în smoothies cât și în supe creme.
O noua supa crema de sezon cu paine de secara si crema de telemea cu leurda. Putem sa strecuram legumele, sa le pasam si sa turnam peste ele treptat zeama in care au fiert, pana cand obtinem consistenta dorita. Se adauga din zeama pana la consistenta dorita.
Spanacul și supa de ou este o astfel de masă. Dacă este sărat în acest stadiu, va se spală spanacul cu un blender. Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1) plan de lucru:
O puteți servi cu crutoane sau parmezan. Adaugam si spanacul exact la urma, in blender, in felul acesta, supa isi va pastra o culoare vie, verde. Se adauga din zeama pana la consistenta dorita.
Separat, se pun 2 l de apă cu sare să fiarbă şi, când începe să clocotească, se opăreşte spanacul.
Servim calda, cu paine prajita unsa cu crema de branza cu verdeata. O puteți servi cu crutoane sau parmezan. Putem sa strecuram legumele, sa le pasam si sa turnam peste ele treptat zeama in care au fiert, pana cand obtinem consistenta dorita.
Această rețetă este ușor de pregătit, are multe vitamine și este delicioasă. Aprilie 16, 2015 by danielaniculi un comentariu. Separat, se pun 2 l de apă cu sare să fiarbă şi, când începe să clocotească, se opăreşte spanacul.
Spanacul il gasim pe piata atat pe timp de vara cat si iarna congelat, deci nu ducem lipsa de acest produs. Spanacul și supa de ou este o astfel de masă. Asezonati cu sare si piper si serviti.
Am dat spanacul in clocot (desi era deja fiert si congelat) impreuna cu ceapa taiata in patru bucati, usturoiul si condimentele!
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1) plan de lucru: Spanacul se fierbe in apa cu sare si se pune la scurs. Această rețetă este ușor de pregătit, are multe vitamine și este delicioasă.
Posting Komentar untuk "Supa Crema De Spanac"